Leading in genetic biodiversity assessment

Heeft u problemen met zwemmersjeuk, het identificeren verschillende vormen van schadelijke E.coli stammen, het monitoren van vissen of zoekt u naar professionals die u binnen uw organisatie op weg kunnen helpen op het gebied van genetische biomonitoring, Biomon helpt. 

Meer over BioMon

Services & Producten

Wij leveren een nauwkeurig, betrouwbaar en kosteneffectief instrumentarium voor de maatregel effectbeoordeling of kwaliteitsanalyse van uw ecosystemen. Denk aan standaardanalyses, consultancy, ontwikkeling en innovatie en realisatie van standaardisatie en kwaliteitsborging. 

Meer over Services & producten

Solutions

Dieetanalyse zandspiering

Dieetanalyse zandspiering

Zandspieringen vormen een belangrijke schakel tussen plankton en toppredatoren zoals grote sterns, zeehonden en bruinvissen.Om het voedselweb te ontrafelen onderzoeken BioMon partners Naturalis en BaseClear de maaginhoud ...

Fingerprinting van bacteriën

Fingerprinting van bacteriën

In opdracht van CML en KWR

BioMon partner KWR verricht in samenwerking met diverse partijen onderzoek naar de toepasbaarheid van geavanceerde DNA-technieken bij het beoordelen van de herkomst van water. Dit is bijvoorbeeld van belang voor oppervlakte- en ...

Innovatie

Onze ambitie is om biomonitoring betrouwbaarder, meer gestandaardiseerd en efficiënter te maken. Daartoe doen wij fundamenteel en toegepast onderzoek, specifiek gericht op het ontwikkelen en verbeteren van methoden van genetische biomonitoring in water, bodem en lucht, die de standaard zullen zijn voor de toekomst van biomonitoring.

Meer over ons wetenschappelijk onderzoek
Logo 779
Logo 780
Logo 781
Logo 782